Νέα Προιόντα

-20%363738394041
Γυναικείο Αρβυλάκι Geox με Κορδόνια
Κλείσιμο

Γυναικείο Αρβυλάκι GEOX με Κορδόνια

127.00 102.00
Γυναικείο Αρβυλάκι GEOX με Κορδόνια - Geox Γυναικεία biker boots από την Geox, κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα. Διαθέτουν μαλακό πάτο με την ειδική σόλα της Geox που αναπνέει.  Φερμουάρ στα πλαϊνά για πιο εύκολη χρήση, κορδόνια για καλύτερη εφαρμογή και ισοθερμικό φλις για να κρατάει ζεστο το πόδι ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ιδιαίτερα αρβυλάκια υψηλής αισθητικής, που μπορούν να συνδυαστούν με πολλά outfits και να ολοκληρώσει την εικόνα της γυναίκας του σήμερα. Από τα βασικά must have γυναικεία παπούτσια που παραμένουν διαχρονικά. Άνετα και πολύ ξεκούραστα, κατάλληλα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
-20%363738394041
Γυναικεία Μοκασίνια με εντυπωσιακό σχεδιασμό
Κλείσιμο

Γυναικεία Μοκασίνια με εντυπωσιακό σχεδιασμό

139.00 111.00
Γυναικεία Μοκασίνια με εντυπωσιακό σχεδιασμό - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Τα Μοκασίνια με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την διακριτική αλυσίδα με ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».
-20%35363738394041
Γυναικείο Μποτάκι με Εντυπωσιακό Σχέδιο
Κλείσιμο

Γυναικείο Μποτάκι με Εντυπωσιακό Σχέδιο

135.00 108.00
Γυναικείο Μποτάκι με Εντυπωσιακό Σχέδιο - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το Μαύρο μποτάκι  με εντυπωσιακό σχεδιασμό ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨». Το συγκεκριμένο μποτάκι μπορεί να φορεθεί απο πρωί αλλά σίγουρα μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή εμφάνιση.
-20%363738394041
Γυναικεία Μοκασίνια με Κροκό Λεπτομέρειες
Κλείσιμο

Γυναικεία Μοκασίνια με Κροκό Λεπτομέρειες

139.00 111.00
Γυναικεία Μοκασίνια με Κροκό Λεπτομέρειες - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το Κροκό Μπορντό Μοκασίνια με την εντυπωσιακή αγκράφα ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».
-20%363738394041
Γυναικεία Λουστρίν Γόβα με Triflow Σόλα
Κλείσιμο

Γυναικεία Λουστρίν Γόβα με Triflow Σόλα

129.00 103.00
Γυναικεία Λουστρίν Γόβα με Triflow Σόλα - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Η Λουστριν Γόβα ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι. Μπορεί να φορεθεί απο το πρωί αλλά και για μια βραδινή εμφάνιση.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨».
-20%363738394041
Γυναικείο Κροκό Μποτάκι με Φερμουάρ
Κλείσιμο

Γυναικείο Κροκό Μποτάκι με Φερμουάρ

159.00 127.00
Γυναικείο Κροκό Μποτάκι με Φερμουάρ - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το Ταμπά Κροκό μποτάκι  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨». Το συγκεκριμένο μποτάκι μπορεί να φορεθεί απο πρωί αλλά σίγουρα μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή εμφάνιση.    
-20%363738394041
Γυναικεία Μποτάκια Croco με Εξωτερικό Φερμουάρ
Κλείσιμο

Γυναικεία Μποτάκια Croco με Εξωτερικό Φερμουάρ

159.00 127.00
Γυναικεία Μποτάκια Croco με Εξωτερικό Φερμουάρ - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το Μαύρο Κροκό μποτάκι  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨». Το συγκεκριμένο μποτάκι μπορεί να φορεθεί απο πρωί αλλά σίγουρα μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή εμφάνιση.
-20%363738394041
Γυναικείο Elegant Μποτάκι με “Λουκέτο” Φερμουάρ
Κλείσιμο

Γυναικείο Elegant Μποτάκι με “Λουκέτο” Φερμουάρ

169.00 135.00
Γυναικείο Elegant Μποτάκι με "Λουκέτο" Φερμουάρ - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το Μπεζ Λουστρίν μποτάκι  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨». Το συγκεκριμένο μποτάκι μπορεί να φορεθεί απο πρωί αλλά σίγουρα μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή εμφάνιση.
-20%363738394041
Γυναικείο Μποτάκι με ¨Κλειδί¨ Φερμουάρ
Κλείσιμο

Γυναικείο Μποτάκι με ¨Κλειδί¨ Φερμουάρ

169.00 135.00
Γυναικείο Μποτάκι με ¨Κλειδί¨ Φερμουάρ - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το Μαύρο Λουστρίν μποτάκι  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨». Το συγκεκριμένο μποτάκι μπορεί να φορεθεί απο πρωί αλλά σίγουρα μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή εμφάνιση.
-20%363738394041
Auto Draft
Κλείσιμο

Γυναικείο Μαύρο Elegant Μποτάκι

169.00 135.00
Γυναικείο Μαύρο Elegant Μποτάκι - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το Μαύρο μποτάκι  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση και  την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨».
-20%363738394041
Γυναικείο Μποτάκι Triflow με Μεταλλικές Λεπτομέρειες
Κλείσιμο

Γυναικείο Μποτάκι Triflow με Μεταλλικές Λεπτομέρειες

169.00 135.00
Γυναικείο Μποτάκι Triflow με Μεταλλικές Λεπτομέρειες - Hispanitas Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το Μπορντό Μποτάκι με τις μεταλλικές λεπτομέρειες ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση και  την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨».
-20%363738394041
Γυναικείο Μπλε Sneaker με Triflow Σόλα
Κλείσιμο

Γυναικείο Μπλε Sneaker με Triflow Σόλα

135.00 108.00
Γυναικείο Μπλε Sneaker με Triflow Σόλα - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».