Γυναικεία Παπούτσια
  • Γυναικεία Παπούτσια
  • Ανδρικά Παπούτσια

Γυναικείο Πέδιλο με 3 Λουράκια

97.00 49.00
Γυναικείο Πέδιλο με 3 Λουράκια - ALPE Γυναικείο Πέδιλο σχεδιασμένο με Ισπανική Φινέτσα από μαλακό δέρμα και παρά το ύψος του έχει εξαιρετικά άνετο πάτημα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ χωρίς να σας κουράσει.

Γυναικείο High Heel Πέδιλο με Ασημί Μεταλλικό

89.00 69.00
Γυναικείο High Heel Πέδιλο με Ασημί Μεταλλικό - YOKONO Ανατομικό  Πέδιλο Ασημί Μεταλλικό με Laser Cut Σχεδιασμό και Λαστιχένιο Τακούνι που εξασφαλίζει αναπαυτικό πάτημα στο πόδι καθώς η ειδικά διαμορφωμένη σόλα του σε στυλ "σκάφης" αποτυπώνει άψογα το πέλμα και απορροφά τους κραδασμούς. Στο κάτω μέρος της σόλα υπάρχει ειδική κόκκινη βαλβίδα για ακόμη πιο σταθερό πάτημα. . Μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και με πολλά στυλ ρούχων.

Γυναικείο Πέδιλο με Ανάγλυφο Σχεδιασμό

89.00 69.00
Γυναικείο Πέδιλο με Ανάγλυφο Σχεδιασμό - YOKONO Ανατομικό  Πέδιλο Κοραλί με Laser Cut Σχεδιασμό και Λαστιχένιο Τακούνι που εξασφαλίζει αναπαυτικό πάτημα στο πόδι καθώς η ειδικά διαμορφωμένη σόλα του σε στυλ "σκάφης" αποτυπώνει άψογα το πέλμα και απορροφά τους κραδασμούς. Στο κάτω μέρος της σόλα υπάρχει ειδική κόκκινη βαλβίδα για ακόμη πιο σταθερό πάτημα. . Μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και με πολλά στυλ ρούχων.

Γυναικείο Πέδιλο με Μοντέρνο Τακούνι

129.00 80.00
Γυναικείο Πέδιλο με Μοντέρνο Τακούνι - HISPANITAS Γυναικείο Πέδιλο της Ισπανικής Εταιρίας Hispanitas με τρύπα στο τακούνι για να κάνετε τις εμφανίσεις σας να ξεχωρίζουν. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Ο εντυπωσιακός του σχεδιασμός σε συνδιασμό με το μεταλλικό ασημί λουράκι του μπορεί να χαρίσει μια επιπλέον λάμψη. Η Hispanitas αποτελεί μια εταρία που εστιάζει στην άνεση και την κομψότητα, γι αυτό και στο εσωτερικού του παπουτσιού τοποθετεί ειδικούς gel πάτους για μεγαλύτερη άνεση.  Άλλωστε όπως λέει και η ίδια η εταιρία " Joy is a choice"

Γυναικείο Flexy Πέδιλο Laser Cut

89.00 69.00
Γυναικείο Flexy Πέδιλο Laser Cut - YOKONO Ανατομικό  Πέδιλο Ταμπά με Laser Cut Σχεδιασμό και Λαστιχένιο Τακούνι που εξασφαλίζει αναπαυτικό πάτημα στο πόδι καθώς η ειδικά διαμορφωμένη σόλα του σε στυλ "σκάφης" αποτυπώνει άψογα το πέλμα και απορροφά τους κραδασμούς. Στο κάτω μέρος της σόλα υπάρχει ειδική κόκκινη βαλβίδα για ακόμη πιο σταθερό πάτημα. . Μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και με πολλά στυλ ρούχων.  

Γυναικεία Γόβα Εξώφτερνη με Μεσαίο Τακούνι

139.00 85.00
Γυναικεία Γόβα Εξώφτερνη με Μεσαίο Τακούνι - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είθισται να είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και παντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Η Γυναικεία Γόβα με μεσαίο τακούνι ανταποκρίνεται σε όσες  θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨».

Comfort Πλατφόρμα με Μεταλλικές Λεπτομέρειες

125.00 75.00
Comfort Πλατφόρμα με Μεταλλικές Λεπτομέρειες - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Comfort Πέδιλο πολύ ανατομικό  για να ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να φορεθεί για κάθε εμφάνιση.Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨

Total Flex Γυναικείο Πέδιλο

119.00 95.00
Total Flex Γυναικείο Πέδιλο - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Comfort Πέδιλο πολύ ανατομικό  για να ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να φορεθεί για κάθε εμφάνιση.Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨

Comfort Γυναικείο Πέδιλο Πλατφόρμα

119.00 95.00
Comfort Γυναικείο Πέδιλο Πλατφόρμα - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Comfort Πέδιλο πολύ ανατομικό  για να ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να φορεθεί για κάθε εμφάνιση.Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Λείο Δέρμα

65.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Λείο Δέρμα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Το λείο Δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι πολύ μαλακό και εφαρμόζει άψογα. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.

Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια Με Δαντέλα

65.00 55.00
Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια Με Δαντέλα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Η διακριτική δαντέλα της δίνει μια επιπλέον πινελιά για να ξεφύγει από τις κλασσικές εσπαντρίγιες. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.

Γυναικεία Peeptoe Εσπαντρίγια με Δαντέλα

65.00 55.00
Γυναικεία  Peeptoe Εσπαντρίγια με Δαντέλα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Η διακριτική δαντέλα της δίνει μια επιπλέον πινελιά για να ξεφύγει από τις κλασσικές εσπαντρίγιες. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.

Γυναικείο Πέδιλο Εσπαντρίγια σε Boho Style

75.00 55.00
Γυναικείο Πέδιλο Εσπαντρίγια σε Boho Style - VIGUERA Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια από την Ισπανική Εταιρία Viguera με δερμάτινη ταμπά μπαρέτα και μια σχεδιασμένη φάσα σε Boho Style. Μπορεί να φορεθεί όλο το 24ωρο από το πρωί μέχρι το βράδυ και παρά το ύψος της λόγω της φιάπας της είναι εξαιρετικά άνετη.

Γυναικεία Χαμηλή Casual Εσπαντρίγια

70.00 59.00
Γυναικεία Χαμηλή Casual Εσπαντρίγια - VIDORRETA Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με πολύ μαλακό δέρμα καστόρ μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.

Flat Εσπαντρίγια με Έξω Φτέρνα

70.00 59.00
Flat Εσπαντρίγια με Έξω Φτέρνα - Vidorreta Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με πολυ μαλακό δέρμα καστόρ μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.

Γυναικείο Πέδιλο με Gold Mirror Λεπτομέρειες

105.00 60.00
Γυναικείο Πέδιλο με Gold Mirror Λεπτομέρειες - BEATRICE ESTELL Ένα Γυναικείο Fashion Πέδιλο για να ολοκληρώσει κάθε γυναίκα μια απόλυτα σικ εμφάνιση. Αποτελείται από μαλακό δέρμα και Μπρονζέ λεπτομέρειες για να προσδίδει πέρα από φινέτσα, και άνεση.

Total Flex Γυναικείο Πέδιλο Χιαστή

79.00 60.00
Total Flex Γυναικείο Πέδιλο Χιαστή - DESIREE Ανατομικό Fashion Πέδιλο από την Ισπανική εταιρία DESIREE. Η Total Flex Σόλα της με τους ειδικά εξελιγμένους gel πάτους που απορροφούν κραδασμούς και πόνους Μεταταρσίου σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό θα κάνουν κάθε σας εμφάνιση να ξεχωρίζει. Μπορεί να φορεθεί με την πιο casual εμφάνιση σας αλλά και σε βραδινή ή επίσημη εμφάνιση.

Γυναικείο Πέδιλο με πολύ Μαλακό Δέρμα

95.00 75.00
Γυναικείο Πέδιλο με πολύ Μαλακό Δέρμα - PAOLA FERRI Γυναικείο Πέδιλο της Ιταλικής Εταιρίας PAOLA FERRI σχεδιασμένο με πολύ μαλακό δέρμα. Το πέδιλο αυτό αποτελεί ένα All Time Classic σχέδιο γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πολύ μαλακό δέρμα του, θα εξυπηρετήσει στην καθημερινή χρήση του, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώθει κομψή και άνετη.

Γυναικείο Πέδιλο με Δυο Λουράκια

95.00 75.00
Γυναικείο Πέδιλο με Δυο Λουράκια - PAOLA FERRI Γυναικείο Πέδιλο της Ιταλικής Εταιρίας PAOLA FERRI σχεδιασμένο με πολύ μαλακό δέρμα. Το πέδιλο αυτό αποτελεί ένα All Time Classic σχέδιο γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πολύ μαλακό δέρμα του, θα εξυπηρετήσει στην καθημερινή χρήση του, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώθει κομψή και άνετη.

Γυναικείο Πέδιλο με Μεσαίο Τακούνι

95.00 75.00
Γυναικείο Πέδιλο με Μεσαίο Τακούνι - PAOLA FERRI Γυναικείο Πέδιλο της Ιταλικής Εταιρίας PAOLA FERRI σχεδιασμένο με σούρες. Το πέδιλο αυτό αποτελεί ένα All Time Classic σχέδιο γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πολύ μαλακό δέρμα του, θα εξυπηρετήσει στην καθημερινή χρήση του, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώθει κομψή και άνετη.

Γυναικείο Πέδιλο με Σούρες

95.00 75.00
Γυναικείο Πέδιλο με Σούρες - PAOLA FERRI Γυναικείο Πέδιλο της Ιταλικής Εταιρίας PAOLA FERRI σχεδιασμένο με σούρες. Το πέδιλο αυτό αποτελεί ένα All Time Classic σχέδιο γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πολύ μαλακό δέρμα του, θα εξυπηρετήσει στην καθημερινή χρήση του, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώθει κομψή και άνετη.  

Γυναικείο Πέδιλο με Εντυπωσιακό Λουράκι

89.00 65.00
Γυναικείο Πέδιλο με Εντυπωσιακό Λουράκι - D'CHICAS Γυναικείο Πέδιλο με Μεσαίο Τακούνι της Ισπανικής Εταιρίας από πολύ μαλακό δέρμα καστόρ για να αγκαλιάζει εξαιρετικά κάθε ατέλεια που μπορεί να υπάρχει. Η φάσα που έχει μπροστά με τους εντυπωσιακούς λίθους μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε σας εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το στυλ των ρούχων σου.

Flat Πέδιλο με Δέσιμο απο Σκοινί

80.00 55.00
Flat Πέδιλο με Δέσιμο από Σκοινί - SHE COLLECTION Γυναικείο Χαμηλό Πέδιλο της Ελληνικής Εταιρίας SHE COLLECTION , για όλες εκείνες που θέλουν ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις να τις κάνουν με στυλ. Δερμάτινο χαμηλό πέδιλο σχεδιασμένο με σκοινία στο πάνω μέρος του για να εφαρμόζει άψογα.

Γυναικείο Πέδιλο με Δέσιμο απο Σχοινί

80.00 55.00
Γυναικείο Πέδιλο με Δέσιμο από Σχοινί - SHE COLLECTION Γυναικείο Χαμηλό Πέδιλο της Ελληνικής Εταιρίας SHE COLLECTION , για όλες εκείνες που θέλουν ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις να τις κάνουν με στυλ. Δερμάτινο χαμηλό πέδιλο σχεδιασμένο με σκοινία στο πάνω μέρος του για να εφαρμόζει άψογα.

Προσφορές σε Παπούτσια

Προσφορές 2020