Γυναικεία Παπούτσια
  • Γυναικεία Παπούτσια
  • Ανδρικά Παπούτσια
-49%3637383940
Γυναικείο Πέδιλο με 3 Λουράκια
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με 3 Λουράκια

97.00 49.00
Γυναικείο Πέδιλο με 3 Λουράκια - ALPE Γυναικείο Πέδιλο σχεδιασμένο με Ισπανική Φινέτσα από μαλακό δέρμα και παρά το ύψος του έχει εξαιρετικά άνετο πάτημα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ χωρίς να σας κουράσει.
-45%35373940
YOKONO
Κλείσιμο

Γυναικείο High Heel Πέδιλο με Ασημί Μεταλλικό

89.00 49.00
Γυναικείο High Heel Πέδιλο με Ασημί Μεταλλικό - YOKONO Ανατομικό  Πέδιλο Ασημί Μεταλλικό με Laser Cut Σχεδιασμό και Λαστιχένιο Τακούνι που εξασφαλίζει αναπαυτικό πάτημα στο πόδι καθώς η ειδικά διαμορφωμένη σόλα του σε στυλ "σκάφης" αποτυπώνει άψογα το πέλμα και απορροφά τους κραδασμούς. Στο κάτω μέρος της σόλα υπάρχει ειδική κόκκινη βαλβίδα για ακόμη πιο σταθερό πάτημα. . Μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και με πολλά στυλ ρούχων.
-45%37394041
YOKONO
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με Ανάγλυφο Σχεδιασμό

89.00 49.00
Γυναικείο Πέδιλο με Ανάγλυφο Σχεδιασμό - YOKONO Ανατομικό  Πέδιλο Κοραλί με Laser Cut Σχεδιασμό και Λαστιχένιο Τακούνι που εξασφαλίζει αναπαυτικό πάτημα στο πόδι καθώς η ειδικά διαμορφωμένη σόλα του σε στυλ "σκάφης" αποτυπώνει άψογα το πέλμα και απορροφά τους κραδασμούς. Στο κάτω μέρος της σόλα υπάρχει ειδική κόκκινη βαλβίδα για ακόμη πιο σταθερό πάτημα. . Μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και με πολλά στυλ ρούχων.
-50%363940
HISPANITAS
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με Μοντέρνο Τακούνι

129.00 65.00
Γυναικείο Πέδιλο με Μοντέρνο Τακούνι - HISPANITAS Γυναικείο Πέδιλο της Ισπανικής Εταιρίας Hispanitas με τρύπα στο τακούνι για να κάνετε τις εμφανίσεις σας να ξεχωρίζουν. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Ο εντυπωσιακός του σχεδιασμός σε συνδιασμό με το μεταλλικό ασημί λουράκι του μπορεί να χαρίσει μια επιπλέον λάμψη. Η Hispanitas αποτελεί μια εταρία που εστιάζει στην άνεση και την κομψότητα, γι αυτό και στο εσωτερικού του παπουτσιού τοποθετεί ειδικούς gel πάτους για μεγαλύτερη άνεση.  Άλλωστε όπως λέει και η ίδια η εταιρία " Joy is a choice"
-45%374041
YOKONO
Κλείσιμο

Γυναικείο Flexy Πέδιλο Laser Cut

89.00 49.00
Γυναικείο Flexy Πέδιλο Laser Cut - YOKONO Ανατομικό  Πέδιλο Ταμπά με Laser Cut Σχεδιασμό και Λαστιχένιο Τακούνι που εξασφαλίζει αναπαυτικό πάτημα στο πόδι καθώς η ειδικά διαμορφωμένη σόλα του σε στυλ "σκάφης" αποτυπώνει άψογα το πέλμα και απορροφά τους κραδασμούς. Στο κάτω μέρος της σόλα υπάρχει ειδική κόκκινη βαλβίδα για ακόμη πιο σταθερό πάτημα. . Μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και με πολλά στυλ ρούχων.  
-50%373840
Hispanitas
Κλείσιμο

Γυναικεία Γόβα Εξώφτερνη με Μεσαίο Τακούνι

139.00 70.00
Γυναικεία Γόβα Εξώφτερνη με Μεσαίο Τακούνι - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είθισται να είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και παντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Η Γυναικεία Γόβα με μεσαίο τακούνι ανταποκρίνεται σε όσες  θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι «TRIFLOW”  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨».
-48%373839
HISPANITAS
Κλείσιμο

Comfort Πλατφόρμα με Μεταλλικές Λεπτομέρειες

125.00 65.00
Comfort Πλατφόρμα με Μεταλλικές Λεπτομέρειες - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Comfort Πέδιλο πολύ ανατομικό  για να ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να φορεθεί για κάθε εμφάνιση.Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨
-45%373839
HISPANITAS
Κλείσιμο

Total Flex Γυναικείο Πέδιλο

119.00 65.00
Total Flex Γυναικείο Πέδιλο - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Comfort Πέδιλο πολύ ανατομικό  για να ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να φορεθεί για κάθε εμφάνιση.Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨
-45%3637383940
Hispanitas
Κλείσιμο

Comfort Γυναικείο Πέδιλο Πλατφόρμα

119.00 65.00
Comfort Γυναικείο Πέδιλο Πλατφόρμα - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas   είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Comfort Πέδιλο πολύ ανατομικό  για να ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να φορεθεί για κάθε εμφάνιση.Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι gel πάτοι  για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία « Joy is a choice¨
-40%383940
Πέδιλο Viguera
Κλείσιμο

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Λείο Δέρμα

65.00 39.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Λείο Δέρμα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Το λείο Δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι πολύ μαλακό και εφαρμόζει άψογα. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.
-40%3738394041
Εσπαντρίγια Viguera
Κλείσιμο

Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια Με Δαντέλα

65.00 39.00
Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια Με Δαντέλα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Η διακριτική δαντέλα της δίνει μια επιπλέον πινελιά για να ξεφύγει από τις κλασσικές εσπαντρίγιες. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.
-40%363940
Viguera Εσπαντρίγια
Κλείσιμο

Γυναικεία Peeptoe Εσπαντρίγια με Δαντέλα

65.00 39.00
Γυναικεία  Peeptoe Εσπαντρίγια με Δαντέλα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Η διακριτική δαντέλα της δίνει μια επιπλέον πινελιά για να ξεφύγει από τις κλασσικές εσπαντρίγιες. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.
-47%3637383940
Viguera Πέδιλο
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο Εσπαντρίγια σε Boho Style

75.00 40.00
Γυναικείο Πέδιλο Εσπαντρίγια σε Boho Style - VIGUERA Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια από την Ισπανική Εταιρία Viguera με δερμάτινη ταμπά μπαρέτα και μια σχεδιασμένη φάσα σε Boho Style. Μπορεί να φορεθεί όλο το 24ωρο από το πρωί μέχρι το βράδυ και παρά το ύψος της λόγω της φιάπας της είναι εξαιρετικά άνετη.
-50%3637383940
Χαμηλή Εσπαντρίγια
Κλείσιμο

Γυναικεία Χαμηλή Casual Εσπαντρίγια

70.00 35.00
Γυναικεία Χαμηλή Casual Εσπαντρίγια - VIDORRETA Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με πολύ μαλακό δέρμα καστόρ μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-50%36384041
Vidorreta
Κλείσιμο

Flat Εσπαντρίγια με Έξω Φτέρνα

70.00 35.00
Flat Εσπαντρίγια με Έξω Φτέρνα - Vidorreta Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με πολυ μαλακό δέρμα καστόρ μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-48%37
Γυναικείο Πέδιλο
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με Gold Mirror Λεπτομέρειες

105.00 55.00
Γυναικείο Πέδιλο με Gold Mirror Λεπτομέρειες - BEATRICE ESTELL Ένα Γυναικείο Fashion Πέδιλο για να ολοκληρώσει κάθε γυναίκα μια απόλυτα σικ εμφάνιση. Αποτελείται από μαλακό δέρμα και Μπρονζέ λεπτομέρειες για να προσδίδει πέρα από φινέτσα, και άνεση.
-47%36373839
Πέδιλο
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με Δυο Λουράκια

95.00 50.00
Γυναικείο Πέδιλο με Δυο Λουράκια - PAOLA FERRI Γυναικείο Πέδιλο της Ιταλικής Εταιρίας PAOLA FERRI σχεδιασμένο με πολύ μαλακό δέρμα. Το πέδιλο αυτό αποτελεί ένα All Time Classic σχέδιο γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πολύ μαλακό δέρμα του, θα εξυπηρετήσει στην καθημερινή χρήση του, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώθει κομψή και άνετη.
-47%3738
Γυναικείο Πέδιλο
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με Μεσαίο Τακούνι

95.00 50.00
Γυναικείο Πέδιλο με Μεσαίο Τακούνι - PAOLA FERRI Γυναικείο Πέδιλο της Ιταλικής Εταιρίας PAOLA FERRI σχεδιασμένο με σούρες. Το πέδιλο αυτό αποτελεί ένα All Time Classic σχέδιο γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πολύ μαλακό δέρμα του, θα εξυπηρετήσει στην καθημερινή χρήση του, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώθει κομψή και άνετη.
-47%36373839
Γυναικείο Πέδιλο
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με Σούρες

95.00 50.00
Γυναικείο Πέδιλο με Σούρες - PAOLA FERRI Γυναικείο Πέδιλο της Ιταλικής Εταιρίας PAOLA FERRI σχεδιασμένο με σούρες. Το πέδιλο αυτό αποτελεί ένα All Time Classic σχέδιο γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πολύ μαλακό δέρμα του, θα εξυπηρετήσει στην καθημερινή χρήση του, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώθει κομψή και άνετη.  
-49%373940
Πέδιλο DCHICAS
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με Εντυπωσιακό Λουράκι

89.00 45.00
Γυναικείο Πέδιλο με Εντυπωσιακό Λουράκι - D'CHICAS Γυναικείο Πέδιλο με Μεσαίο Τακούνι της Ισπανικής Εταιρίας από πολύ μαλακό δέρμα καστόρ για να αγκαλιάζει εξαιρετικά κάθε ατέλεια που μπορεί να υπάρχει. Η φάσα που έχει μπροστά με τους εντυπωσιακούς λίθους μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε σας εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το στυλ των ρούχων σου.
-50%363741
She Collection Πέδιλο
Κλείσιμο

Flat Πέδιλο με Δέσιμο απο Σκοινί

80.00 40.00
Flat Πέδιλο με Δέσιμο από Σκοινί - SHE COLLECTION Γυναικείο Χαμηλό Πέδιλο της Ελληνικής Εταιρίας SHE COLLECTION , για όλες εκείνες που θέλουν ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις να τις κάνουν με στυλ. Δερμάτινο χαμηλό πέδιλο σχεδιασμένο με σκοινία στο πάνω μέρος του για να εφαρμόζει άψογα.
-47%37
REPO Πέδιλο
Κλείσιμο

Γυναικείο Χαμηλό Πέδιλο με Στρας Λεπτομέρειες

75.00 40.00
Γυναικείο Χαμηλό Πέδιλο με Στρας Λεπτομέρειες - REPO Γυναικείο Flat Πέδιλο σχεδιασμένα με ιδιαίτερη φινέτσα από την εταιρία REPO. Το πέδιλο αυτό χάρη στις εντυπωσιακές λεπτομέρειες του στην φάσα αλλά και στο τακούνι θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ με όλα τα στυλ ρούχων. Είναι ένα flat πέδιλο για όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς να χάνουν την άνεσή τους.
-47%37394041
REPO Πέδιλο
Κλείσιμο

Flat Πέδιλο με Διακριτικά Στρας στο Τακούνι

75.00 40.00
Flat Πέδιλο με Διακριτικά Στρας στο Τακούνι - REPO Γυναικείο Flat Πέδιλο σχεδιασμένα με ιδιαίτερη φινέτσα από την εταιρία REPO. Το πέδιλο αυτό χάρη στις εντυπωσιακές λεπτομέρειες του στην φάσα αλλά και στο τακούνι θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ με όλα τα στυλ ρούχων. Είναι ένα flat πέδιλο για όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς να χάνουν την άνεσή τους.
-48%363738
PITILLOS Πέδιλο
Κλείσιμο

Γυναικείο Comfort Πέδιλο με Στράς

105.00 55.00
Γυναικείο Comfort Πέδιλο με Στράς - PITILLOS Total Flex πέδιλο από την εταιρία Pitillos που είθισται να σχεδιάζει μοντέρνα σχέδια με εξαιρετικά μαλακά δέρματα αλλά και ειδική ανατομική Σόλα που απορροφά τους κραδασμούς. Το πέδιλο αυτό μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ από γυναίκες που είναι πάντα σικάτες και κομψές χωρίς να χάνουν την άνεσή τους.

Προσφορές σε Παπούτσια

Προσφορές 2020