Νέα - Ανακοινώσεις

Click Away – BellaScarpa Επώνυμα Παπούτσια

Click Away – Bellascarpa Επώνυμα Παπούτσια

Click Away

Click Away – Bellascarpa Επώνυμα Παπούτσια

 BellaScarpa – Επώνυμα Παπούτσια

Κάνε ΤΩΡΑ τις αγορές σου Online ή τηλεφωνικά και παρέλαβε την παραγγελία σου από το κατάστημα μας!
Shop Online : www.bellascarpa.gr
Instagram: bellascarpa.gr
Facebook: Bella Scarpa
Τηλ. 23510 29935
Κάνετε την παραγγελία σας στο www.bellascarpa.gr και επιλέξτε “Παραλαβή από το κατάστημα”.
Θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού ώστε να παραλάβετε από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος μας Τσιμισκή 9, απέναντι από τα Hondos Center Κατερίνης.
Για την μετάβαση στο κατάστημα στέλνετε μήνυμα με τον αριθμό 2 στο 13033 και θα πρέπει να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό παραγγελίας το οποίο λαμβάνετε με email ή sms.
Οι πληρωμές γίνονται μόνο με κάρτα και με pos. #staysafe #clickaway

Πως λειτουργεί το click away

Επιτρέπεται η εξ αποστάσεως προαγορά/προεπιλογή των αγαθών μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας (click away). Γίνεται καταχώρηση της παραγγελίας από την επιχείρηση και αποστολή στον πελάτη είτε ηλεκτρονικού αποδεικτικού εγγράφου της αγοράς (προπληρωμένη παραγγελία) είτε μηνύματος (SMS) που φέρει τα εξής στοιχεία: επωνυμία, διεύθυνση και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου της επιχείρησης, χρονικό διάστημα παραλαβής που δεν μπορεί να υπερβαίνει τις δύο ώρες συνολικά.

Η παραλαβή γίνεται από ένα άτομο και μόνο από ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο των καταστημάτων. Πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά ή με POS κατά την παραλαβή. Κατά την παραλαβή τηρείται ελάχιστη απόστασης δύο μέτρων μεταξύ πελατών, ο μέγιστος αριθμός ατόμων στην αναμονή είναι 9 άτομα και ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο σημείο παραλαβής δέκα λεπτά.

Για τη μετακίνηση παραλαβής με click away

Ειδικά, για την προμήθεια αγαθών μέσω της διαδικασίας προαγοράς/προεπιλογής μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας (click away) ο πολίτης υποχρεούται να φέρει επιπρόσθετα ηλεκτρονικό αποδεικτικό έγγραφο της προαγοράς (προπληρωμένη παραγγελία) ή σχετικό αποδεικτικό μήνυμα (SMS) ή το αποδεικτικό της ψηφιακής πλατφόρμας e-Καταναλωτής της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.