Βλέπετε 1–12 απο 22 αποτέλεσματα

Γυναικεία Μαύρη Δικτυωτή Εσπαντρίγια

90.00 45.00
Γυναικεία Μαύρη Δικτυωτή Εσπαντρίγια - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με Πολύχρωμη Πλέξη μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.

Γυναικεία Εσπαντρίγια Δετή με Χρυσό Μπρονζέ

90.00 70.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια Δετή με Χρυσό Μπρονζέ - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Δετή Εσπαντρίγια  μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
vidorreta3839
Εσπαντρίγια
Close

Εσπαντρίγια Πλεκτή με Χρυσές Λεπτομέρειες

75.00
Εσπαντρίγια Πλεκτή με Χρυσές Λεπτομέρειες - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με Μπλε Πλέξη και Χρυσές Λεπτομέρειες μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
vidorreta3639
Λαχουρι Εσπαντρίγια
Close

Εσπαντρίγια Μεσαίου Ύψους με Πολύχρωμη Πλέξη

75.00
Εσπαντρίγια Μεσαίου Ύψους με Πολύχρωμη Πλέξη - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με Πολύχρωμη Πλέξη μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Χακί Παγιέτα

75.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μαύρη Παγιέτα - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με Παγιέτα μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
vidorreta38
Γυναικεία Μαύρη Εσπαντρίγια
Close

Γυναικεία Μαύρη Εσπαντρίγια

79.00
Γυναικεία Μαύρη Εσπαντρίγια - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια σε Total Black μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Παγιέτα

79.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Παγιέτα - VIDORRETA Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.

Flat Εσπαντρίγια με Ιριδίζον Χρώμα

59.00
Flat Εσπαντρίγια με Ιριδίζον Χρώμα - VIDORRETA Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Ιριδίζον Χρώμα

59.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Ιριδίζον Χρώμα - VIDORRETA Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
viguera3840
Vidoerreta Εσπαντριγια
Close

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Χρυσό Glitter

65.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Χρυσό Glitter - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περισσότερα style ρούχων. Το Χρυσό Στρας δίνει μια πιο glamour πινελιά σε μια απλή εσπαντρίγια. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.

Εσπαντρίγια με Μεσαίο Τακούνι και Λείο Δέρμα

65.00
Εσπαντρίγια με Μεσαίο Τακούνι και Λείο Δέρμα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περισσότερα style ρούχων. Το λείο Δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι πολύ μαλακό και εφαρμόζει άψογα. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Λείο Δέρμα

65.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Λείο Δέρμα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Το λείο Δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι πολύ μαλακό και εφαρμόζει άψογα. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.