Βλέπετε 1–12 απο 19 αποτέλεσματα

Show sidebar
Προβολή 9 12 24 36
-50%37383941
VIDORRETA
Κλείσιμο

Γυναικεία Μαύρη Δικτυωτή Εσπαντρίγια

90.00 45.00
Γυναικεία Μαύρη Δικτυωτή Εσπαντρίγια - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με Πολύχρωμη Πλέξη μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-50%36384041
Εσπαντρίγια Δετή
Κλείσιμο

Γυναικεία Εσπαντρίγια Δετή με Χρυσό Μπρονζέ

90.00 45.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια Δετή με Χρυσό Μπρονζέ - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Δετή Εσπαντρίγια  μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-47%36394041
Εσπαντρίγια
Κλείσιμο

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Χακί Παγιέτα

75.00 40.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Χακί Παγιέτα - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια με Παγιέτα μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-43%38
Γυναικεία Παπούτσια Γυναικεία Μαύρη Εσπαντρίγια
Κλείσιμο

Γυναικεία Μαύρη Εσπαντρίγια

79.00 45.00
Γυναικεία Μαύρη Εσπαντρίγια - VIDORRETA Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια σε Total Black μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-43%363738394041
VIDORRETA
Κλείσιμο

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Παγιέτα

79.00 45.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Παγιέτα - VIDORRETA Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-41%3637383940
Vidorreta
Κλείσιμο

Flat Εσπαντρίγια με Ιριδίζον Χρώμα

59.00 35.00
Flat Εσπαντρίγια με Ιριδίζον Χρώμα - VIDORRETA Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-41%363738394041
Vidorreta Espadrillia
Κλείσιμο

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Ιριδίζον Χρώμα

59.00 35.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Ιριδίζον Χρώμα - VIDORRETA Γυναικεία Χαμηλή Εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια κατακτούν μια θέση κάθε γυναίκας. Ο λόγος είναι οτι σε μεταφέρουν από μια εποχή σε μια άλλη δηλαδή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά τα σχοινιά στα οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει την σταθερότητα και την ποιότητα. Η Εσπαντρίγια μπορεί να φορεθεί  με σορτσάκια και φορέματα αλλά και με βερμούδες και Jean.
-40%37383940
Γυναικεία Εσπαντρίγιες
Κλείσιμο

Εσπαντρίγια με Μεσαίο Τακούνι και Λείο Δέρμα

65.00 39.00
Εσπαντρίγια με Μεσαίο Τακούνι και Λείο Δέρμα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περισσότερα style ρούχων. Το λείο Δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι πολύ μαλακό και εφαρμόζει άψογα. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.
-40%383940
Πέδιλο Viguera
Κλείσιμο

Γυναικεία Εσπαντρίγια με Λείο Δέρμα

65.00 39.00
Γυναικεία Εσπαντρίγια με Λείο Δέρμα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Το λείο Δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι πολύ μαλακό και εφαρμόζει άψογα. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.
-40%3738394041
Εσπαντρίγια Viguera
Κλείσιμο

Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια Με Δαντέλα

65.00 39.00
Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια Με Δαντέλα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Η διακριτική δαντέλα της δίνει μια επιπλέον πινελιά για να ξεφύγει από τις κλασσικές εσπαντρίγιες. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.
-40%363940
Viguera Εσπαντρίγια
Κλείσιμο

Γυναικεία Peeptoe Εσπαντρίγια με Δαντέλα

65.00 39.00
Γυναικεία  Peeptoe Εσπαντρίγια με Δαντέλα - VIGUERA Γυναικεία Εσπαντρίγια με Μεσαίο Ύψος Τακουνιού που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και με τα περσσότερα style ρούχων. Η διακριτική δαντέλα της δίνει μια επιπλέον πινελιά για να ξεφύγει από τις κλασσικές εσπαντρίγιες. Η εσπαντρίγια τα τελευταία χρόνια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ντουλάπα κάθε γυναίκες και έτσι οι εταιρίες δημιουργούν όλο και πιο εντυπωσιακά σχέδια.
-47%3637383940
Viguera Πέδιλο
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο Εσπαντρίγια σε Boho Style

75.00 40.00
Γυναικείο Πέδιλο Εσπαντρίγια σε Boho Style - VIGUERA Γυναικεία Πλατφόρμα Εσπαντρίγια από την Ισπανική Εταιρία Viguera με δερμάτινη ταμπά μπαρέτα και μια σχεδιασμένη φάσα σε Boho Style. Μπορεί να φορεθεί όλο το 24ωρο από το πρωί μέχρι το βράδυ και παρά το ύψος της λόγω της φιάπας της είναι εξαιρετικά άνετη.