Βλέπετε 1–12 απο 23 αποτέλεσματα

Γυναικεία Mule Παντόφλα σε Moccasin Style

79.00
Γυναικεία Mule Παντόφλα σε Moccasin Style - SHE COLLECTION Γυναικεία Mule Παντόφλα, σε στυλ Μοκασίνι αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Αποτελεί την μεγαλύτερη τάση κάθε καλοκαιριού. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Από Casual εμφανίσεις , μέχρι πιο βραδυνές. Ταιριάζει με ανδρόγυνα στυλ, αλλά και πιο ανάλαφρα φορέματα.

Γυναικεία Mule Ψαθωτή Δερμάτινη Παντόφλα

79.00
Γυναικεία Mule Ψαθωτή Δερμάτινη Παντόφλα - SHE COLLECTION Γυναικεία Mule Παντόφλα, σε στυλ Μοκασίνι αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Αποτελεί την μεγαλύτερη τάση κάθε καλοκαιριού. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Από Casual εμφανίσεις , μέχρι πιο βραδυνές. Ταιριάζει με ανδρόγυνα στυλ, αλλά και πιο ανάλαφρα φορέματα.

Γυναικεία Κροκό Comfort Παντόφλα

39.00
Γυναικεία Κροκό Comfort Παντόφλα - EVA FRUTOS Γυναικεία Κροκό Mule Παντόφλα,  αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Από Casual εμφανίσεις , μέχρι πιο βραδυνές. Ταιριάζει με ανδρόγυνα στυλ, αλλά και πιο ανάλαφρα φορέματα. Η Total Flex Παντόφλα με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Flat Παντόφλες ειδικά σχεδιασμένες να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.

Γυναικεία Flexy Παντόφλα Κροκό

39.00
Γυναικεία Flexy Παντόφλα Κροκό - EVA FRUTOS Γυναικεία Κροκό Mule Παντόφλα,  αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Από Casual εμφανίσεις , μέχρι πιο βραδυνές. Ταιριάζει με ανδρόγυνα στυλ, αλλά και πιο ανάλαφρα φορέματα. Η Total Flex Παντόφλα με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Flat Παντόφλες ειδικά σχεδιασμένες να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.

Γυναικεία Mule Κροκό Παντόφλα

39.00
Γυναικεία Mule Κροκό Παντόφλα - EVA FRUTOS Γυναικεία Κροκό Mule Παντόφλα,  αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Από Casual εμφανίσεις , μέχρι πιο βραδυνές. Ταιριάζει με ανδρόγυνα στυλ, αλλά και πιο ανάλαφρα φορέματα. Η Total Flex Παντόφλα με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Flat Παντόφλες ειδικά σχεδιασμένες να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.

Γυναικεία Παντόφλα Πλατφόρμα

49.00
Γυναικεία Παντόφλα Πλατφόρμα - EVA FRUTOS Total Flex Παντόφλα με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Παντόφλες ειδικές να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.

Γυναικεία Flatform Παντόφλα με Στυλ Ψάθας

49.00
Γυναικεία Flatform Παντόφλα με Στυλ Ψάθας - EVA FRUTOS Total Flex Παντόφλα με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Παντόφλες ειδικές να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.

Γυναικείες Mules με Πέρλες

89.00 45.00
Γυναικείες Mules με Πέρλες - ALPE Γυναικεία Mule Παντόφλα, με ποικιλία από πέρλες και στρας αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Η Ισπανική εταιρία Alpe σχεδίασε μια παντόφλα εντυπωσιακή για να κλέψετε τις εντυπώσεις ακόμα και στις καθημερινές εμφανίσεις σας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Από Casual εμφανίσεις , μέχρι πιο βραδυνές. Ταιριάζει με ανδρόγυνα στυλ, αλλά και πιο ανάλαφρα φορέματα.

Flat Παντόφλα με Διακριτικά Στρας

79.00
Flat Παντόφλα με Διακριτικά Στρας - REPO Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να ντύνονται άνετα και στιλάτα. Τα τελευταία χρόνια η νέα τάση κάνει την παντόφλα να κάνει την εμφάνισή της ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις. Η Ιταλική Εταιρία REPO σχεδίασε μια φινετσάτη δερμάτινη παντόφλα με διακριτικά Στρας για να καλύψει τις ανάγκες για όλες τις ώρες.

Γυναικεία Mule Παντόφλα με Μαλακό Δέρμα

75.00
Γυναικεία Mule Παντόφλα με Μαλακό Δέρμα - REPO Γυναικεία Mule Παντόφλα, με πολύ μαλακό δέρμα εσωτερικά και εξωτερικά αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Από Casual εμφανίσεις , μέχρι πιο βραδυνές. Ταιριάζει με ανδρόγυνα στυλ, αλλά και πιο ανάλαφρα φορέματα.

Γυναικείες Παντόφλες με Χαμηλό Τακούνι

75.00
Γυναικείες Παντόφλες με Χαμηλό Τακούνι - REPO Γυναικεία Mule Παντόφλα, με πολύ μαλακό δέρμα εσωτερικά και εξωτερικά αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Από Casual εμφανίσεις , μέχρι πιο βραδυνές. Ταιριάζει με ανδρόγυνα στυλ, αλλά και πιο ανάλαφρα φορέματα.

Γυναικεία Χαμηλή Παντόφλα Χιαστή

75.00 50.00
Γυναικεία Χαμηλή Παντόφλα Χιαστή - ALPE Με αυτό το σχέδιο η εταιρεία Alpe είναι έτοιμη να κερδίσει κάθε στυλ γυναίκας. H νέα τάση, των mules, που συνδυάζει κομψότητα, χάρη και μοντέρνα διάθεση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από μια εμφάνιση στο γραφείο και την δουλεία μέχρι και για βραδινό ποτό.