Βλέπετε 1–12 απο 14 αποτέλεσματα

Γυναικεία Μπότα με Αγκράφα στο πάνω μέρος

195.00 100.00
Γυναικεία Μπότα με Αγκράφα στο πάνω μέρος - Geox Η Γυναικεία  Μπότα είναι το απόλυτο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα σχέδιο της εταιρείας Geox  D746AB 00043 C9999 σε μαύρο χρώμα είναι που χρειάζεστε για εμφανίσεις γεμάτες στυλ, άνεση και άποψη!

Μπότα 1/2 δέρμα και 1/2 λάστιχο για τέλεια εφαρμογή

195.00 100.00
Μπότα 1/2 δέρμα και 1/2 λάστιχο για τέλεια εφαρμογή - Geox Η Γυναικεία  Μπότα είναι το απόλυτο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα σχέδιο της εταιρείας Geox D54G9C 00043 C9999  σε μαύρο χρώμα είναι που χρειάζεστε για εμφανίσεις γεμάτες στυλ, άνεση και άποψη! H συγκεκριμένη Μπότα δίνει την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να την προσαρμοστεί πάνω στην γάμπα με την βοήθεια από τα λάστιχα στο πίσω μέρος έτσι ώστε να έχει την τελεία εφαρμογή.

Ιππασίας Μπότα Geox με λάστιχα

180.00 90.00
Ιππασίας Μπότα Geox με λάστιχα - Geox Η Γυναικεία  Μπότα είναι το απόλυτο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα σχέδιο της εταιρείας Geox  D3490P 00043 C9999  σε μαύρο χρώμα είναι που χρειάζεστε για εμφανίσεις γεμάτες στυλ, άνεση και άποψη! H συγκεκριμένη Μπότα δίνει την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να την προσαρμοστεί πάνω στην γάμπα με την βοήθεια από τα λάστιχα στο εσωτερικό μέρος έτσι ώστε να έχει την τελεία εφαρμογή.

Geox Μπότα Ιππασίας με εσωτερικά λάστιχα

180.00 90.00
Geox Μπότα Ιππασίας με εσωτερικά λάστιχα - Geox Η Γυναικεία Γυναικεία Μπότα είναι το απόλυτο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα σχέδιο της εταιρείας Geox  D3490P 00043 C0013  σε ταμπά χρώμα είναι που χρειάζεστε για εμφανίσεις γεμάτες στυλ, άνεση και άποψη! H συγκεκριμένη Μπότα δίνει την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να την προσαρμοστεί πάνω στην γάμπα με την βοήθεια από τα λάστιχα στο εσωτερικό μέρος έτσι ώστε να έχει την τελεία εφαρμογή.  χρώμα είναι που χρειάζεστε για εμφανίσεις γεμάτες στυλ, άνεση και άποψη! H συγκεκριμένη Μπότα δίνει την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να την προσαρμοστεί πάνω στην γάμπα με την βοήθεια από τα λάστιχα στο εσωτερικό μέρος έτσι ώστε να έχει την τελεία εφαρμογή.

Κλασσική Μπότα Ιππασίας με εσωτερικά λάστιχα

165.00 115.00
Κλασσική Μπότα Ιππασίας με εσωτερικά λάστιχα - Geox Η Γυναικεία Γυναικεία Μπότα είναι το απόλυτο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα σχέδιο της εταιρείας Geox D84G1D 00043 C9999 σε μαύρο χρώμα είναι που χρειάζεστε για εμφανίσεις γεμάτες στυλ, άνεση και άποψη! H συγκεκριμένη Μπότα δίνει την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να την προσαρμοστεί πάνω στην γάμπα με την βοήθεια από τα λάστιχα στο εσωτερικό μέρος έτσι ώστε να έχει την τελεία εφαρμογή.

Γυναικεία Μπότα “Over the Knee” με Τρουκς

155.00 77.50
Μπότα Μαύρη Alpe με ελαστικό ύφασμα στο πίσω μέρος Η Γυναικεία Μπότα αποτελεί το απαραίτητο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα είναι σχεδιασμένη από την εταιρεία Alpe 4343  σε Μαύρο χρώμα για να χαρίζει στις εμφανίσεις σας στυλ, άνεση και κομψότητα! Οι μπότες κάτω από το γόνατό ή οι over the knee   μπορούν να φορεθούν εύκολα στις περισσότερες εμφανίσεις σας

Χαμηλή Μπότα “Over the knee”

139.00 69.50
Μπότα Πάνω από το γόνατο με ελαστικό υλικό Γυναικείες μπότες Alpe, κατασκευασμένες από εξαιρετική ποιότητα δέρμα. Διαθέτει ελαστικό ύφασμα (τύπου κάλτσα) στο πίσω μέρος της γάμπας για καλύτερη εφαρμογή, φερμουάρ στα πλαϊνά για εύκολη χρήση και αντιολισθητική σόλα. Το ύψος της μπότας φτάνει στα 48 εκατοστά και το τακούνι είναι 3cm. Oi "over the Knee" Μπότες αποτελούν την μεγαλύτερη τάση του χειμώνα.

Γυναικεία Μπότα με Ασημί λεπτομέρειες και Τοκά

149.00 74.50
Μπότα Alpe με Ασημί διακριτικά Τρουκς γύρω από τον αστράγαλο. Η Γυναικεία Μπότα αποτελεί το απαραίτητο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα είναι σχεδιασμένη από την εταιρεία Alpe 4299 σε Μαύρο χρώμα για να χαρίζει στις εμφανίσεις σας στυλ, άνεση και κομψότητα! Οι μπότες κάτω από το γόνατό ή οι over the knee μπορούν να φορεθούν  εύκολα στις περισσότερες εμφανίσεις σας.

Γυναικεία Μπότα με Κορδόνια στην γάμπα

195.00 97.50
Γυναικεία Μπότα GEOX με κορδόνια στην γάμπα Η Γυναικεία Γυναικεία Μπότα είναι το απόλυτο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα σχέδιο της εταιρείας Geox D943CD 043BC C9999 BLACK σε καφέ χρώμα είναι που χρειάζεστε για εμφανίσεις γεμάτες στυλ, άνεση και άποψη! H συγκεκριμένη Μπότα δίνει την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να την προσαρμοστεί πάνω στην γάμπα με την βοήθεια των κορδονιών που έχει στο πίσω μέρος έτσι ώστε να έχει την τελεία εφαρμογή.

Γυναικεία Μπότα με Κορδόνια στην γάμπα

195.00 97.50
Γυναικεία Μπότα GEOX με κορδόνια στην γάμπα Η Γυναικεία Γυναικεία Μπότα είναι το απόλυτο χειμερινό υπόδημα. Αυτή η μπότα σχέδιο της εταιρείας Geox D943CD 043BC C0013 BROWN σε καφέ χρώμα είναι που χρειάζεστε για εμφανίσεις γεμάτες στυλ, άνεση και άποψη! H συγκεκριμένη Μπότα δίνει την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να την προσαρμοστεί πάνω στην γάμπα με την βοήθεια των κορδονιών που έχει στο πίσω μέρος έτσι ώστε να έχει την τελεία εφαρμογή.

Γυναικεία Μπότα Με Λάστιχα

135.00 67.50
Γυναικεία Μπότα Γυναικεία Μπότα με αντιολισθητική σόλα και  δυο λάστιχα στην πίσω όψη της μπότας για να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ποδιού. Έχει ισοθερμικό υλικό για να κρατάει την σωστή θερμοκρασία. Είναι μια « all time classic” μπότα  που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα από όλες τις γυναίκες και να χαρίζει πάντα στυλ και φινέτσα στις εμφανίσεις σας.

Γυναικεία Μπότα 3/4 με Τοκά

99.00 49.50
Γυναικείο Μπότα 3/4 Γυναικεία Μπότα δερμάτινη από την εταιρία Corkies, διακοσμημένη με τοκάδες και φερμουάρ για επιπλέον διευκόλυνση. Αποτελεί την μεγαλύτερη τάση του χειμώνα αφου οι μπότες ¾ είναι το απόλυτο trend. Η σόλα του είναι αντιολισθητική. Συνδυάζεται  εύκολα και προσδίδει άνεση, και στυλ.