Βλέπετε 1–12 απο 18 αποτέλεσματα

Show sidebar
Προβολή 9 12 24 36
35363738394041
Handmade Πέδιλο με Glitter Λουράκια
Κλείσιμο

Handmade Πέδιλο με Glitter Λουράκια

180.00
Handmade Πέδιλο με Glitter Λουράκια - Gabriela Valeri Γυναικείo χειροποίητo πέδιλο  της εταιρείας Gabriela Valeri  σε Ρωσία με Gliiter Χαλκός Άχνη Ζάχαρη. Μπορεί να φορεθεί  ως ένα επίσημο elegant πέδιλο αλλά και για Νυφικό. Κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας Δέρματα και με ειδικά διαμορφωμένο Gel Πάτο για επιπλέον Άνεση. Το κατάστημα μας μπορεί να δεχθεί παραγγελιες για την συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελιά θα χρειαστεί 15 με 30 ήμερες για την ολοκλήρωση της.
-38%35363738394041
Desiree Λουρεξ
Κλείσιμο

Γυναικείο Elegant Πέδιλο με Ιριδίζον Δέρμα

89.00 55.00
Γυναικείο Elegant Πέδιλο με Ιριδίζον Δέρμα - DESIREE Comfort Fashion Πέδιλο με περλε pink babe απόχρωση και μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας από την Ισπανική εταιρία DESIREE. Μπορεί να φορεθεί από μια σικ εμφάνιση μεχρι και ως Νυφικό παπούτσι. Η Total Flex Σόλα του με τους ειδικά εξελιγμένους gel πάτους που απορροφούν κραδασμούς και πόνους Μεταταρσίου σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό θα κάνουν κάθε σας εμφάνιση να ξεχωρίζει. Μπορεί να φορεθεί με την πιο casual εμφάνιση σας αλλά και σε βραδινή ή επίσημη εμφάνιση.
-30%3637383940
Bridal Shoes
Κλείσιμο

Χειροποίητη Glitter Εξώφτερνη Γόβα

170.00 119.00
Χειροποίητη Glitter Εξώφτερνη Γόβα - GABRIELA VALERI Γυναικεία χειροποίητη  δερμάτινη γόβα της εταιρείας Gabriela Valeri 898  σε Ροζ  Multi χρώμα glitter. Μπορεί να φορεθεί  ως μια γόβα για να σας κάνει να ξεχωρίσετε!!! Κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας Δέρματα και με ειδικά διαμορφωμένο Gel Πάτο για επιπλέον Άνεση. Το κατάστημα μας μπορεί να δεχθεί παραγγελιες για την συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελιά θα χρειαστεί 15 με 30 ήμερες για την ολοκλήρωση της.
-30%3637383940
Bridal Shoes
Κλείσιμο

Handmade Γυναικείο Πέδιλο με Glitter

170.00 119.00
Handmade Γυναικείο Πέδιλο με Glitter - GABRIELA VALERI Γυναικεία χειροποίητη  δερμάτινη γόβα της εταιρείας Gabriela Valeri 898  σε Μαύρο χρώμα glitter. Μπορεί να φορεθεί  ως μια γόβα για να σας κάνει να ξεχωρίσετε!!! Κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας Δέρματα και με ειδικά διαμορφωμένο Gel Πάτο για επιπλέον Άνεση. Το κατάστημα μας μπορεί να δεχθεί παραγγελιες για την συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελιά θα χρειαστεί 15 με 30 ήμερες για την ολοκλήρωση της.
-12%36373839
Handmade
Κλείσιμο

Handmade Bridal Πέδιλο με Στρας στο Εσωτερικό

170.00 149.00
Handmade Bridal Πέδιλο με Στρας στο Εσωτερικό - GABRIELA VALERI Γυναικείο χειροποίητο  δερμάτινο πέδιλο  της εταιρείας Gabriela Valeri 140 σε Ιβουάρ χρώμα με εσωτερικά Στρας μπροστά από τα δάχτυλα για να δίνει επιπλέον λάμψη. Άλλωστε αποτελεί την Μεγαλύτερη Τάση για τα Bridal Shoes. Κατασκευασμένο απο εξαιρετικής ποιότητας δέρματα και ειδικό Gel πάτο για επιπλέον άνεση. Μπορεί να φορεθεί ως Νυφικό Παπούτσι αλλά και ως πέδιλο για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Και στις δυο περιπτώσεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!!!Το κατάστημα μας μπορεί να δεχθεί παραγγελίες για τη συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελία θα χρειαστεί 15  με 30 ημέρες.
373839
Handmade
Κλείσιμο

Handmade Μεταλλική Κροκό Γόβα με Μπαρέτα

139.00
Handmade Μεταλλική Κροκό Γόβα με Μπαρέτα - GABRIELA VALERI Γυναικεία χειροποίητη  δερμάτινη γόβα της εταιρείας Gabriela Valeri 102 σε Μπρονζέ Κροκό Μεταλλικό χρώμα για να απογειώσει το στυλ σας .Έχει κατασκευαστεί με εξαιρετικής ποιότητας δέρματα και έχει τοποθετηθεί ειδικός Gel Πάτος για μεγαλύτερη άνεση. Το κατάστημά μας μπορεί να δεχθεί παραγγελιες για την συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατοπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελία θα χρειαστεί 15 με 30  ήμερες.
363940
Χρυσό Πέδιλο με Χρυσό Glitter
Κλείσιμο

Handmade Πέδιλο με Χρυσο Glitter στην Φτέρνα

159.00
Πέδιλο Μτ Χρυσό Glitter και Μπαρέτα Γυναικείο χειροποίητο  δερμάτινο πέδιλο  της εταιρείας Gabriela Valeri 444  σε χρυσό χρώμα με χρυσό glitter στη φτέρνα . Μπορεί να φορεθεί ως Νυφικό Παπούτσι αλλά και ως πέδιλο για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Και στις δυο περιπτώσεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!!!Το κατάστημα μας μπορεί να δεχθεί παραγγελίες για τη συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελία θα χρειαστεί 15 ημέρες.
373840
Δίχρωμο Πέδιλο
Κλείσιμο

Handmade Πέδιλο με Διπλή Μπαρέτα

149.00
Χειροποίητο Δίχρωμο Πέδιλο με Εντυπωσιακό Δέσιμο Γυναικείο χειροποίητο  δερμάτινο πέδιλο της εταιρείας Gabriela Valeri 226 με δυο λουράκια που δένουν όμορφα επάνω στο πόδι και με έναν εντυπωσιακό συνδυασμό δυο χρωμάτων που δεν  θα σου δεσμεύσει το παπούτσι για μόνο μια εμφάνιση . Μπορεί να φορεθεί ως Νυφικό Παπούτσι αλλά και ως γόβα για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Και στις δυο περιπτώσεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!!! Το κατάστημα μας μπορεί να δεχτεί παραγγελίες για τη συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελία θα χρειαστεί 15 ημέρες  
36373839
Πέδιλο με Μπαρέτα
Κλείσιμο

Handamade Πέδιλο με Laser Cut και ιδιαίτερη Φτέρνα

149.00
Handamade Πέδιλο με Laser Cut και ιδιαίτερη Φτέρνα - Γυναικείο Πέδιλο με Μπαρέτα Γυναικείο χειροποίητο  δερμάτινο πέδιλο της εταιρείας Gabriela Valeri 441  με laser cut σε όλο το παπούτσι και λουράκι που δένει στον αστράγαλο σε ένα εντυπωσιακό χρώμα που δεν θα σου δεσμεύσει το παπούτσι για μόνο μια εμφάνιση . Μπορεί να φορεθεί ως Νυφικό Παπούτσι αλλά και ως πέδιλο για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Και στις δυο περιπτώσεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!!!Το κατάστημα μας μπορεί να δεχθεί παραγγελίες για τη συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελία θα χρειαστεί 15 ήμερες  
3639
Γυναικείο Πέδιλο Laser Cut
Κλείσιμο

Handmade Πεδιλο με Laser cut στον αστράγαλο

149.00
Πέδιλο με Laser Cut στον αστράλο Γυναικείο χειροποίητο  δερμάτινο πέδιλο της εταιρείας Gabriela Valeri 26  με laser cut  ένα ιδιαίτερο σχέδιο που αγκαλιάζει τον αστράγαλο καθώς και το  εντυπωσιακό χρώμα που δεν θα σου δεσμεύσει το παπούτσι για μόνο μια εμφάνιση . Μπορεί να φορεθεί ως Νυφικό Παπούτσι αλλά και ως γόβα για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Και στις δυο περιπτώσεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!!!Το κατάστημα μας μπορεί να δεχθεί παραγγελιες για τη συγκεκριμένη εταιρία για να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελία θα χρειαστεί 15 ημέρες.
39
Γυναικείο Πέδιλο με Ροζ Glitter
Κλείσιμο

Handmade Πέδιλο Laser Cut με Ροζ Glitter

159.00
Πέδιλο Laser cut με Ροζ Glitter και Μπαρέτα Γυναικείο χειροποίητο  δερμάτινη πέδιλο της εταιρείας Gabriela Valeri 411  με Ροζ Glitter και με laser cut σε ένα εντυπωσιακό χρώμα που δεν θα σου δεσμεύσει το παπούτσι για μόνο μια εμφάνιση . Μπορεί να φορεθεί ως Νυφικό Παπούτσι αλλά και ως γόβα για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Και στις δυο περιπτώσεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!!!Το κατάστημα μας μπορεί  να δεχθεί παραγγελίες για την συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελία θα χρειαστεί 15 ημέρες.
3739
Γυναικείο Πέδιλο με Μπαρέτα
Κλείσιμο

Handmade Πεδιλο Laser cut σε σχήμα από Δυχτι

149.00
Γυναικείο Πέδιλο Laser Cut με Μπαρέτα Γυναικεία χειροποίητη  δερμάτινη γόβα της εταιρείας Gabriela Valeri 635  με  «Τ»  που προσδίδει θηλυκότητα και με laser cut σε ένα εντυπωσιακό χρώμα που δεν θα σου δεσμεύσει το παπούτσι για μόνο μια εμφάνιση . Μπορεί να φορεθεί ως Νυφικό Παπούτσι αλλά και ως γόβα για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Και στις δυο περιπτώσεις θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!!! Το κατάστημα μας δέχεται παραγγελίες για την συγκεκριμένη εταιρία και να σας δημιουργήσει το παπούτσι όπως εσείς το ονειρευτήκατε αλλάζοντας το νούμερο, χρώμα, ύψος τακουνιού, και τα glitter. Kατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα. Η ειδική παραγγελία θα χρειαστεί 15 ήμερες