Βλέπετε 1–12 απο 43 αποτέλεσματα

Show sidebar
Προβολή 9 12 24 36
363738394041
Μποτάκι Πλατφόρμα
Κλείσιμο

Μποτάκι Πλατφόρμα Αστραγάλου

109.00
Γυναικείο Μποτάκι με Εύκαμπτη Πλατφόρμα Γυναικείο μποτάκι πλατφόρμα από την Ιταλική εταιρία  REPO 53294 σε μαύρο χρώμα χαρίζει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί  εύκολα και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας σύμφωνα με τα ρούχα με τα οποία θα το συνοδέψετε.
363738394041
Μποτάκι Πλατφόρμα
Κλείσιμο

Μποτάκι Πλατφόρμα με Τρουκς γύρω από τον αστράγαλο

109.00

Μποτάκι Πλατφόρμα με Τρουκς γύρω από τον αστράγαλο

Πλατφόρμα Μποτάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες Γυναικείο μποτάκι πλατφόρμα από την Ιταλική εταιρία  REPO B52291 σε μαύρο χρώμα με ασημί λεπτομέρειες και μαύρο ιριδίζον χρώμα για να χαρίζει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί  εύκολα και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας σύμφωνα με το ρούχα με τα οποία θα το συνδυάσετε.
-34%3637383940
Γυναικέιο Πέδιλο με Λαχούρια Λουράκια
Κλείσιμο

Γυναικέιο Πέδιλο με Λαχούρια Λουράκια

59.00 39.00
Γυναικέιο Πέδιλο με Λαχούρια Λουράκια - EVA FRUTOS Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι στιλάτες και όμορφες αλλά  η ορθοστασία τις αναγκάζει να επιλέγουν πιο χαμηλά παπούτσια. Όχι πια! Το Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πέδιλα Μοντέρνα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.
-34%3637383940
EVA FRUTOS
Κλείσιμο

Γυναικείο Πέδιλο με Gold Μεταλλικές Αποχρώσεις

59.00 39.00
Γυναικείο Πέδιλο με Gold Μεταλλικές Αποχρώσεις - EVA FRUTOS Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι στιλάτες και όμορφες αλλά  η ορθοστασία τις αναγκάζει να επιλέγουν πιο χαμηλά παπούτσια. Όχι πια! Το Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πέδιλα Μοντέρνα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.
-34%3637383940
Γυναικεία Κίτρινη Πλατφόρμα
Κλείσιμο

Γυναικεία Κίτρινη Πλατφόρμα

59.00 39.00
Γυναικεία Κίτρινη Πλατφόρμα - EVA FRUTOS Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι στιλάτες και όμορφες αλλά  η ορθοστασία τις αναγκάζει να επιλέγουν πιο χαμηλά παπούτσια. Όχι πια! Το Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πέδιλα Μοντέρνα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.
-34%363738394041
Γυναικεία Άσπρη Πλατφόρμα
Κλείσιμο

Γυναικεία Άσπρη Πλατφόρμα

59.00 39.00
Γυναικεία Άσπρη Πλατφόρμα - EVA FRUTOS Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι στιλάτες και όμορφες αλλά  η ορθοστασία τις αναγκάζει να επιλέγουν πιο χαμηλά παπούτσια. Όχι πια! Το Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πέδιλα Μοντέρνα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.
-34%363738394041
Γυναικεία Μαύρη Πλατφόρμα με Λουράκια
Κλείσιμο

Γυναικεία Μαύρη Πλατφόρμα με Λουράκια

59.00 39.00
Γυναικεία Μαύρη Πλατφόρμα με Λουράκια - EVA FRUTOS Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πλατφόρμες ειδικές να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση.
-34%353637383940
Γυναικεία Comfort Πλατφόρμα Κροκό
Κλείσιμο

Γυναικεία Comfort Πλατφόρμα Κροκό

59.00 39.00
Γυναικεία Comfort Πλατφόρμα Κροκό - EVA FRUTOS Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πλατφόρμες ειδικές να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση. Το Κροκό αποτελεί το MUST του φετινού καλοκαιριού.
-34%353637383940
Γυναικεία Πλατφόρμα Κροκό
Κλείσιμο

Γυναικεία Πλατφόρμα Κροκό

59.00 39.00
Γυναικεία Πλατφόρμα Κροκό - EVA FRUTOS Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πλατφόρμες ειδικές να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση. Το Κροκό αποτελεί το MUST του φετινού καλοκαιριού.
-49%363738394041
Γυναικεία Πλατφόρμα με Λεπτομέρειες Snake Print
Κλείσιμο

Γυναικεία Πλατφόρμα με Λεπτομέρειες Snake Print

59.00 30.00
Γυναικεία Πλατφόρμα με Λεπτομέρειες Snake Print - EVA FRUTOS Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πλατφόρμες ειδικές να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση. Το snake print προσδίδει επιπλέον φινέτσα.
-39%363738394041
Γυναικείο Χαμηλό Πέδιλο σε Boho Style
Κλείσιμο

Γυναικείο Χαμηλό Πέδιλο σε Boho Style

49.00 30.00
Γυναικείο Χαμηλό Πέδιλο σε Boho Style - EVA FRUTOS Total Flex Πέδιλο σε Boho Style με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πλατφόρμες ειδικές να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση. ΤοBoho style προσδίδει επιπλέον φινέτσα.
-45%363738394041
EVA FRUTOS Πλατφόρμα
Κλείσιμο

Γυναικεία Comfort Πλατφόρμα Snake Print

55.00 30.00
Γυναικεία Comfort Πλατφόρμα Snake Print - EVA FRUTOS Total Flex Πέδιλο με ειδικό gel στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη άνεση. Τα EVA FRUTOS ενδείκνυται για πολλές ώρες ορθοστασίας και απασχόλησης γιατί είναι κατασκευασμένες από μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες χωρίς να κουράσουν τα πόδια. Πλατφόρμες ειδικές να απορροφούν τους κραδασμούς χωρίς όμως να στερούν style, κομψότητα και άνεση. Το snake print προσδίδει επιπλέον φινέτσα και το λοξό δέσιμό τους αγκαλιάζει το πόδι.