Βλέπετε 1–12 απο 36 αποτέλεσματα

Γυναικείο Μαλακό Δέρμα σε Σχεδιασμό Ψάθας

129.00 105.00
Γυναικείο Μαλακό Δέρμα σε Σχεδιασμό Ψάθας - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».

Γυναικείο Casual Sneaker “Joy is a Choice”

125.00 100.00
Γυναικείο Casual Sneaker "Joy is a Choice" - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».

Γυναικείο Αθλητικό Παπούτσι με TRIFLOW Σόλα

135.00 115.00
Γυναικείο Αθλητικό Παπούτσι με TRIFLOW Σόλα - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».

Γυναικείο Flexible Sneaker με TRIFLOW Σόλα

145.00 116.00
Γυναικείο Flexible Sbeaker με TRIFLOW Σόλα Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».  

Γυναικείο Luxury Sneaker με Triflow Σόλα

145.00 116.00
Γυναικείο Luxury Sneaker με Triflow Σόλα - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».  

Γυναικεία Casual Sneaker Μπέζ Χρυσό

139.00 116.00

Γυναικεία Casual Sneaker Μπέζ Χρυσό - HISPANITAS

Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».

Ανατομικό Sneaker με Gel Διαφανή Σόλα

119.00 95.00
Ανατομικό Sneaker με Gel Διαφανή Σόλα - FLUCHOS Ανατομικό Sneaker με Μοντέρνο σχεδιασμό από την Ισπανική Εταιρία Fluchos. Τα Sneaker ολοένα και περισσότερο κατακτούν χώρο στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Μπορεί να φορεθεί με ανδρόγυνο style, casual ρούχα ακόμα και με φορέματα. Ο στιλάτος gel πάτος, πέρα από εμφάνιση, χρησιμεύει  για να απορροφά τους κραδασμούς.

Total Flex Sneaker με Gel Διάφανη Σόλα

119.00 95.00
Total Flex Sneaker με Gel Διάφανη Σόλα - FLUCHOS Ανατομικό Sneaker με Μοντέρνο σχεδιασμό από την Ισπανική Εταιρία Fluchos. Τα Sneaker ολοένα και περισσότερο κατακτούν χώρο στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Μπορεί να φορεθεί με ανδρόγυνο style, casual ρούχα ακόμα και με φορέματα. Ο στιλάτος gel πάτος, πέρα από εμφάνιση, χρησιμεύει  για να απορροφά τους κραδασμούς.

Comfort Sneaker Κάλτσα με Flexible Σόλα

99.00 80.00
Comfort Sneaker Κάλτσα με Flexible Σόλα - FLUCHOS Ανατομικό Αθλητικό Sneaker σε στυλ κάλτσας για να μην χρειάζεται να δένονται τα κορδόνια, τα οποία κορδόνια βοηθούν στην αυξομείωση αν χρειαστεί. Η ανατομική και ανάλαφρη σόλα είναι το απαραίτητο συστατικό για όλες τις γυναίκες που θέλουν να είναι άνετες, στιλάτες και κομψές.

Γυναικείο Sneaker με Gold Λεπτομέρειες

99.90 80.00
Γυναικείο Sneaker με Gold Λεπτομέρειες - GEOX Γυναικείο Αθλητικό Sneaker της Ιταλικής εταιρίας GEOX σε Μπέζ χρώμα με Gold Λεπτομέρειες για να δώσει μια επιπλέον λάμψη στις εμφανίσεις σας.. Τα Sneaker τα τελευταία χρόνια κατακτούν ολοένα και περισσότερο την επιλογή των γυναικών για την ολοκλήρωση μιας εμφάνισης τους. Το Μπέζ  Αθλητικό μπορεί να φορεθεί με τις περισσότερες εμφανίσεις σας και να απογειώσει το στυλ σας. Η ειδική Ανατομική Σόλα της GEOX  "Η Σόλα που Αναπνέει" θα κρατήσει το πόδι άνετο απορροφώντας κάθε κραδασμό.  

Γυναικείο Casual Αθλητικό με Glitter

99.90 80.00
Γυναικείο Casual Αθλητικό με Glitter - GEOX Γυναικείο Αθλητικό Sneaker της Ιταλικής εταιρίας GEOX σε Μπλέ χρώμα με Glitter για να δώσει μια επιπλέον λάμψη στις εμφανίσεις σας.. Τα Sneaker τα τελευταία χρόνια κατακτούν ολοένα και περισσότερο την επιλογή των γυναικών για την ολοκλήρωση μιας εμφάνισης τους. Το Μπλέ  Αθλητικό μπορεί να φορεθεί με τις περισσότερες εμφανίσεις σας και να απογειώσει το στυλ σας. Η ειδική Ανατομική Σόλα της GEOX  "Η Σόλα που Αναπνέει" θα κρατήσει το πόδι άνετο απορροφώντας κάθε κραδασμό.

Γυναικείο Sneaker Total White με πολύ Μαλακό Δέρμα

99.90 80.00
Γυναικείο Sneaker Total White με πολύ Μαλακό Δέρμα - GEOX Γυναικείο Αθλητικό Sneaker της Ιταλικής εταιρίας GEOX σε Άσπρο χρώμα με πολύ μαλακό δέρμα. Τα Sneaker τα τελευταία χρόνια κατακτούν ολοένα και περισσότερο την επιλογή των γυναικών για την ολοκλήρωση μιας εμφάνισης τους. Το Άσπρο Αθλητικό μπορεί να φορεθεί με τις περισσότερες εμφανίσεις σας από Casual μέχρι και τις Βραδινές εμφανίσεις και να απογειώσει το στυλ σας, όπως επίσης ταιριάζει υπέροχα σε ανδρόγυνο στυλ. Η ειδική Ανατομική Σόλα της GEOX  "Η Σόλα που Αναπνέει" θα κρατήσει το πόδι άνετο απορροφώντας κάθε κραδασμό.