Νέες Παραλαβές – New Arrivals

Βλέπετε 1–12 απο 82 αποτέλεσματα

Show sidebar
Προβολή 9 12 24 36
363738394041
Γυναικείο Sneakers Triflow Κροκό
Κλείσιμο

Γυναικείο Sneakers Triflow Κροκό

135.00
Γυναικείο Sneakers Triflow Κροκό - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».
363738394041
Γυναικείο Sneaker Triflow με Animal Print
Κλείσιμο

Γυναικείο Sneaker Triflow με Animal Print

135.00
Γυναικείο Sneaker Triflow με Animal Print - HISPANITAS Τα παπούτσια Hispanitas  είναι σχέδια πρωτότυπα , υψηλών προδιαγραφών , και πάντα με νέα σχέδια που θα προκαλέσουν το απόλυτο trend κάθε εποχής. Το sneaker  ανταποκρίνεται στις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν την άνεση , την κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.  Στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχουν ειδικοί τοποθετημένοι  gel πάτοι  “TRIFLOW “ για επιπλέον άνεση και ανατομία γιατί όπως λέει και η ιδία η εταιρία « Joy is a choice¨».
35363738394041
Γυναικείο Sneaker Total White με Animal Print
Κλείσιμο

Γυναικείο Sneaker Total White με Animal Print

127.00
Γυναικείο Sneaker Total White με Animal Print - GEOX Αυτό το Λευκό Δερμάτινο Καπιτονέ sneaker, σχέδιο της εταιρείας Geox είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το στυλ μας! Τα sneakers, ολοένα και περισσότερο γίνονται απαραίτητα στη ντουλάπα  κάθε γυναίκας. Μας βοηθάει να είμαστε άνετοι και στιλάτοι και κυρίως άνετοι από το πρωί έως το βράδυ, αφού τα sneakers έχουν εξελιχθεί σε υποδήματα, για όλες τις περιστάσεις. Δε θα χρειαστεί να ξανασκεφτούμε «με τι να συνδυάσω το ντύσιμο μου» αφού η μόδα μας προτάσσει να φορέσουμε τα sneakers μας με τα πάντα!
363738394041
Γυναικείο Sneaker με Animal Print στην Φτέρνα
Κλείσιμο

Γυναικείο Sneaker με Animal Print στην Φτέρνα

127.00
Γυναικείο Sneaker με Animal Print στην Φτέρνα - GEOX Αυτό το Μαύρο Δερμάτινο Καπιτονέ sneaker, σχέδιο της εταιρείας Geox είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να απογειώσουμε το στυλ μας! Τα sneakers, ολοένα και περισσότερο γίνονται απαραίτητα στη ντουλάπα  κάθε γυναίκας. Μας βοηθάει να είμαστε άνετοι και στιλάτοι και κυρίως άνετοι από το πρωί έως το βράδυ, αφού τα sneakers έχουν εξελιχθεί σε υποδήματα, για όλες τις περιστάσεις. Δε θα χρειαστεί να ξανασκεφτούμε «με τι να συνδυάσω το ντύσιμο μου» αφού η μόδα μας προτάσσει να φορέσουμε τα sneakers μας με τα πάντα!
363738394041
Γυναικείο Αρβυλάκι με Λείο Δέρμα
Κλείσιμο

Γυναικείο Αρβυλάκι με Λείο Δέρμα

99.00
Γυναικείο Αρβυλάκι με Λείο Δέρμα - Nikolas Αρβυλάκι της εταιρίας Nikolas  με Λείο Δέρμα  . Ένα αρβυλάκι πολύ μοντέρνο,άνετο και ευκολοσυνδίαστο με κάθε τύπο ρούχων για να κάνουν τις εμφανίσεις σας μοναδικές και άνετες. Τα αρβυλάκια αποτελούν το απόλυτο Trend της εποχής.
3637383940
Γυναικείο Αρβυλάλι Λουστρίν Δέρμα
Κλείσιμο

Γυναικείο Αρβυλάλι Λουστρίν Δέρμα

99.00
Γυναικείο Αρβυλάλι Λουστρίν Δέρμα - Nikolas Αρβυλάκι της εταιρίας Nikolas  με Λουστρίν Δέρμα  . Ένα αρβυλάκι πολύ μοντέρνο,άνετο και ευκολοσυνδίαστο με κάθε τύπο ρούχων για να κάνουν τις εμφανίσεις σας μοναδικές και άνετες. Τα αρβυλάκια αποτελούν το απόλυτο Trend της εποχής.
363738394041
Γυναικεία Ταμπά Total Flex Γόβα
Κλείσιμο

Γυναικεία Ταμπά Total Flex Γόβα

75.00
Γυναικεία Ταμπά Total Flex Γόβα - Desiree Γυναικεία Γόβα της ισπανικής εταιρείας Desiree, κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, με λείο δέρμα για να ταιρίαζει με κάθε στυλ εμφάνισης είτε είναι καθημερινό ντύσιμο, είτε βραδινό.  Ανατομικό δερμάτινο πάτο που διαθέτει μαξιλάρι για το μετατάρσιο τoυ ποδιού, καθώς και 2 στρώματα gel για να απορροφά τους κραδασμούς. Οι Γόβες Desiree υπόσχονται άνεση και στυλ για βήματα γεμάτα θηλυκότητα.
3637383940
Γυναικεία Total Flex Γόβα
Κλείσιμο

Γυναικεία Total Flex Γόβα

75.00
Γυναικεία Total Flex Γόβα - Desiree Γυναικεία Γόβα της ισπανικής εταιρείας Desiree, κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, με λείο δέρμα για να ταιρίαζει με κάθε στυλ εμφάνισης είτε είναι καθημερινό ντύσιμο, είτε βραδινό.  Ανατομικό δερμάτινο πάτο που διαθέτει μαξιλάρι για το μετατάρσιο τoυ ποδιού, καθώς και 2 στρώματα gel για να απορροφά τους κραδασμούς. Οι Γόβες Desiree υπόσχονται άνεση και στυλ για βήματα γεμάτα θηλυκότητα.
3637383940
Γυναικεία Μαύρη Total Flex Μπότα
Κλείσιμο

Γυναικεία Μαύρη Total Flex Μπότα

149.00
Γυναικεία Μαύρη Total Flex Μπότα -Desiree Γυναικεία Μπότα της ισπανικής εταιρείας Desiree, κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας με λείο δέρμα για να κάνει σικ κάθε στυλ εμφάνισης είτε είναι καθημερινό ντύσιμο, είτε βραδινό.  Ανατομικό δερμάτινο πάτο που διαθέτει μαξιλάρι για το μετατάρσιο τoυ ποδιού, καθώς και 2 στρώματα gel για να απορροφά τους κραδασμούς. Τα μποτάκια Desiree υπόσχονται άνεση και στυλ για βήματα γεμάτα θηλυκότητα.
3637383940
Γυναικεία Total Flex Μπότα
Κλείσιμο

Γυναικεία Total Flex Μπότα

149.00
Γυναικεία Total Flex Μπότα - Desiree Γυναικεία Μπότα της ισπανικής εταιρείας Desiree, κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας με λείο δέρμα για να κάνει σικ κάθε στυλ εμφάνισης είτε είναι καθημερινό ντύσιμο, είτε βραδινό.  Ανατομικό δερμάτινο πάτο που διαθέτει μαξιλάρι για το μετατάρσιο τoυ ποδιού, καθώς και 2 στρώματα gel για να απορροφά τους κραδασμούς. Τα μποτάκια Desiree υπόσχονται άνεση και στυλ για βήματα γεμάτα θηλυκότητα.
363738394041
Γυναικείο Comfort Μποτάκι με Φερμουάρ
Κλείσιμο

Γυναικείο Comfort Μποτάκι με Φερμουάρ

109.00
Γυναικείο Comfort Μποτάκι με Φερμουάρ - Desiree Γυναικεία μποτάκια της ισπανικής εταιρείας Desiree, κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας με λείο δέρμαγια να κάνει σικ κάθε στυλ εμφάνισης είτε είναι καθημερινό ντύσιμο, είτε βραδινό.  Ανατομικό δερμάτινο πάτο που διαθέτει μαξιλάρι για το μετατάρσιο τoυ ποδιού, καθώς και 2 στρώματα gel για να απορροφά τους κραδασμούς. Τα μποτάκια Desiree υπόσχονται άνεση και στυλ για βήματα γεμάτα θηλυκότητα.
3637383940
Γυναικείο Total Flex Μποτάκι με Φερμουάρ
Κλείσιμο

Γυναικείο Total Flex Μποτάκι με Φερμουάρ

109.00
Γυναικείο Total Flex Μποτάκι με Φερμουάρ - Desiree Γυναικεία μποτάκια της ισπανικής εταιρείας Desiree, κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας με λείο δέρμαγια να κάνει σικ κάθε στυλ εμφάνισης είτε είναι καθημερινό ντύσιμο, είτε βραδινό.  Ανατομικό δερμάτινο πάτο που διαθέτει μαξιλάρι για το μετατάρσιο τoυ ποδιού, καθώς και 2 στρώματα gel για να απορροφά τους κραδασμούς. Τα μποτάκια Desiree υπόσχονται άνεση και στυλ για βήματα γεμάτα θηλυκότητα.